Bonuskort

Bonus, cashback och hög kredit

Populära Bonuskort 2019

POPULÄRAST

Re:member Flex

 

Gratis kreditkort med hög kredit och populär rewardshop
re:member flex är ett flexibelt kreditkort utan årsavgift med åtskilliga förmåner för sina användare. Med detta kort kan du få upp till 100 000 kr i kredit vilket gör flex till ett av de bättre alternativen. Re:member erbjuder också en rewardshop där du finner rabatter på upp till 25 % i över 300 populära webbbutiker. Förutom rabatt på köp ingår även bra försäkringar samt en individuell ränta. Med andra ord sätts räntan efter dina förutsättningar. Mer information »

 

Krav: minst 20 år, min. inkomst 8 333 kr och ej arbetslös eller student.

 

Ingen årsavgift

Hög kredit och individuell ränta

Reseförsäkring inkluderad

Rabatt i över 300 populära webbutiker

 Ingen sparränta

 

Max Kredit
Räntefria Dagar
Effektiv Ränta
100.000 kr
56 dagar
14,67%


 

ANSÖK NU 


Ikano VISA Kreditkort

 

Ett kort utan årsavgift
Ikano banks VISA kort är ett av dem mer populära shoppingkorten på vår sida och det är inte så konstigt. En av de största fördelarna med kortet är att det helt saknar en årsavgift, med andra ord är det helt gratis att skaffa.

 

Mängder av erbjudanden från rabattkalendern
En annan stor fördel med kortet är den är deras rabattkalender som är unik på bland alla kreditkort. Kalendern är uppdelad på 12 månader och i varje månad så ingår olika rabatter. Exempelvis så får man 10 % rabatt på alla flygresor om man bokar dem i mars och 10 % rabatt på smycken om man köper dessa i maj. Utnyttjar du rabattkalendern väl så kan det bli en av de bästa fördelarna hos kreditkort på sidan.

 

Upp till 3 % bonus 
Bonusen på kortet är inte heller så dålig, utöver att man får 1 % bonus på drivmedel så ingår också en 3 % bonus när man äter på restaurang. Detta kan bli relativt mycket i det långa loppet. Mer information »

 

Krav: minst 18 år, boende i Sverige, inga betalningsanmärkningar och ej arbetslös.

 

Inga årsavgift

Nya rabatter varje månad

Upp till 3 % bonus

Reseförsäkring

Upp till 60 000 kr i kredit

 Uttagsavgift på 3% i Sverige och utomlands

 

Max Kredit
Räntefria Dagar
Effektiv Ränta
60.000 kr
55 dagar
17.74 %

 

ANSÖK NU 


Everydaycard

 

Bra bonus alternativ för shopping
Everydays Mastercard är ett riktigt bra alternativ när det kommer till shoppingkort som har en bra bonus. Med kreditkortet så får du bonus på allt du handlar 1 % bonus ingår på mat och drivmedel och när det kommer till alla andra köp så är det minst 0.5%. När Everyday har kampanjer till sitt shoppingkort så höjs bonusen. Denna får du senare tillbaka i form av en återbäring eller så kallad cashback 2 gånger om året. Utöver detta ger kortet tillsammans med sina samarbetspartners olika rabatterade erbjudanden.

 

Första året gratis tillsammans med låg ränta
Kortet hos Everyday är gratis det första året och kostar därefter 195 kr per år. Dessutom har det för att vara ett kreditkort relativt låg effektiv ränta på 12.71%. Det finns möjlighet till delbetalning och du får 55 dagar räntefritt om du vill använda kortet som en liten extra buffert till ekonomin. Mer information »

 

Krav: minst 18 år, boende i Sverige, minsta månadsinkomst 10 417 kr, inga betalningsanmärkningar och ej arbetslös eller student.

 

1 % bonus på mat och drivmedel

0,5 % bonus på allt annat

Cashback direkt på kontot

Kampanjer med extra bonus

 Tillåter 2 betalningsfria månader per år

 

Max Kredit
Räntefria Dagar
Effektiv Ränta
100.000 kr
45 dagar
12.71 %

 

ANSÖK NU


Vilket kreditkort för shopping och bonusar är bäst?

Ett resekort är bra för dig som behöver ett kreditkort när du är ute och färdas i världen. Vanligtvis är det något av de stora flygbolagen som ger ut korten, bland annat har SAS, Norwegian Airlines och Brittish Airways ett kreditkort utöver detta så finns det även många andra kortutgivare som har nischat in sina kort på flygbonus och resor.

Det finns många anledningar till att man kan vilja ha ett specifikt kort för turen, många resekort har ingen eller en låg uttagsavgift, valutapåslaget är också ofta lågt och i kreditkortet ingår i de flesta fallen en bra reseförsäkring tillsammans med tillgång till både concierge service och lounge. Vissa av resekorten kommer man också riktigt billigt undan med då exempelvis Norwegian Airlines har ett kreditkort som är helt gratis. Vanligtvis finns det dock en relativt stark relation mellan årsavgiften och hur bra tillgång man har till olika förmåner.

Vad är fördelarna med ett bonuskort?

Det finns många fördelar med att ha ett kreditkort när man är ute och reser. Vid biluthyrning täcker resekortet oftast upp för självrisken, när man väntar på flygplatsen ingår oftast lounge access. Om det är ett flygbolag som ställt ut kortet ingår i de flesta fallen en generös bonus alternativt rabatt på flygbiljetten och dessutom går det att få ersättning om det incheckade bagaget kommer försent.

Anledningarna till att ha ett kort på resan är med andra ord många. Det finns dock också oftast restriktioner när det kommer till kreditkort som är utställda av flygbolagen eller deras partners. Dessa restriktioner är likt bensinkort att det ofta endast går att få bonus via det egna flygbolaget eller deras samarbetspartners exempelvis SAS och star Alliance.

Vilket bonuskort är bra?

En av fördelarna som kommer med ett resekort är ofta att det inte tillkommer en uttagsavgift vid besök utomlands. Detta är mycket bra då det är att många banker tar en avgift på mellan 30 – 40 kr då man tar ut pengar i utlandet. I synnerhet påverkar det en om man frekvent tar ut pengar på resan vilket många gör då de vill undvika att gå omkring med för mycket kontanter när det finns risk för ficktjuvar osv. Utöver det tillkommer utöver den avgift som vanligtvis finns på uttagsautomaterna exempelvis en ATM.

exchange
Bonus och rabatter

Valutapåslagsavgiften brukar vanligtvis vara mellan 1.5-2% vid köp och uttag utomlands. Ofta så märker man inte att det tillkommer ett valutapåslag eftersom att det inte syns på uttaget som en avgift. Det finns dock kreditkort som helt har valt att inte ha med denna växlingskostnad och några som har lite lägre. Om du handlar mycket utomlands för lite större summor kan det även vara värt att välja ett kreditkort med lite lägre valutapåslag.

Ränta

Om man inte använder resekortet så tätt så kan det vara en fördel att välja ett med en låg årsavgift.

Ett exempel på detta är Bank of Norwegian Mastercard. Oftast är det dock en balans mellan att välja ett kreditkort med låg årsavgift och bra förmåner. Det finns emellertid många kort som är relativt billiga men ändå har bra förmåner.

Bonusprogram med resekort

I stort sett alla kreditkort har ett bonusprogram. När det gäller resekorten så finns det oftast en bra bonus skillnaden är dock att bonusprogrammet på resekortet i många fall endast går att använda på flygbolagets resor. Ett exempel på detta är att Norwegians kreditkort som företaget kallar för CashPoints. Där får man 1 % bonus vid alla varuköp men inte finansiella tjänster eller drivmedel. Du får även extra bonuspoäng när man beställer flygresor med kortet och en rabatt på vissa resor.

gift
Sammanfattning

Det finns många bra kort för shoppingen som ger en hög bonus och bra rabatter. Flera saker kan vara bra för dig att kolla på innan du väljer vilket kreditkort som du ska ha. Några kreditkort har ingen årskostnad alls och väldigt bra rabatter men kanske inte lika hög bonus.

Andra har fokuserat på att ge en bra övergripande bonus på allt. Vissa har fokuserat lite extra på resan. Det viktigaste när du väljer vilket shoppingkort som du vill ha är att det passar dig och dina behov.

Inte hittat vad du letar efter? Testa någon av de här kategorierna

Var denna sida till hjälp?

Har denna sida hjälpt dig med information du letat efter? Betygsätt gärna och hjälp oss bli ännu bättre!

Bonuskort

4.9 (98%) 10 votesBäst Kreditkort