Klarnakortet

Klarnakortet ges ut av Klarna AB som grundades redan 2005. De tillhandahåller utöver Klarnakortet betalningslösningar för e-handelsbranschen så som e-fakturor, delbetalning och mycket mer.

Klarnakortet

Passar Klarnakortet dig?

Klarnakortet är ett hybridkort som kan kopplas till det existerande bankkontot men som samtidigt också kan användas som ett kreditkort. Du kan sköta allt som har med kortet att göra i appen och kortet erbjuder fler betalningsalternativ än något annat kort på marknaden.

Några avgifter finns inte på kortet, varken i Sverige eller utomlands. Dessutom får du en riktigt bra reseförsäkring genom ERV när du betalar dina resor med Klarnakortet!

Klarnakortet

Klarnakortet

4.5 out of 5 stars

Beskrivning av kreditgränser

Ej applicerbar för Klarnakortet: köputrymme baseras bland annat på tidigare köp med Klarna.

Beskrivning av effektiv ränta

Ej applicerbar för Klarnakortet

Beskrivning av Avi-/Administrationsavgift

29 kr/avi om du väljer att samla alla köp på en månatlig faktura.

Krav: Du behöver tidigare ha köpt något med Klarna, inte ha några betalningsanmärkningar, vara minst 18 år samt ha en deklarerad årsinkomst på minst 180 000 kronor.

Kortfakta 
Årsavgift0 kr
Ränta N/A
Effektiv räntaN/A
Räntefria Dagar Upp till 14 dagar
Kreditgräns N/A
UttagsavgiftUttag ej möjligt
Valutapåslag utlandsköp0.00 %
SparräntaIngen sparränta

Shoppingfördelar

Du kan koppla Klarnakortet till Apple Pay eller Google Pay och betala snabbt och säkert med din smartphone eller smartwatch.

Med ditt köpbeteende som grund erbjuds du emellanåt rabatt i din favoritbutik eller en gratis vara.

Vid varje köp får du en pushnotis i mobilen, och kan själv välja hur du vill betala. Du kan enkelt välja om du vill Betala Nu, Betala Senare eller Betala med Månadsfaktura i Klarna-appen.

Väljer du Betala Nu dras köpet direkt från ditt debitkonto.

Väljer du Betala Senare så kan du betala inom 14 dagar utan några extra kostnader. I Klarna-appen sätter du själv en gräns för vilka belopp som skall betalas direkt och vilka köp som skall betalas senare (avgiftsfritt inom 14 dagar). Exempelvis så kan du ställa in så att alla köp över 400 kronor automatiskt skapar en kostnadsfri 14-dagars faktura. Du har då även tid på dig att ångra ditt köp och på så sätt lämna tillbaka produkten utan att behöva ligga ute med pengar, extra bra när du e-handlar!

Då du betalar med Månadsfaktura samlas alla dina köp på en och samma faktura som du sedan har 45 dagar på dig att betala utan ränta.*

*Du behöver först ansöka om att få månadsfaktura. En avgift om 29 kr debiteras för varje enskild Månadsfaktura som skickas ut.

Klarna logo

Försäkringsfördelar

Som Klarnakund kan du teckna en köpförsäkring via e-handel samt att det ingår en reseförsäkring utan extra kostnad från ERV. Denna gäller automatiskt då du betalar din resa med Klarnakortet för dig själv, din familj, samt för upp till tre vänner.

Avbeställningsskydd

Vid akut sjukdom, olycksfall eller vid annan plötslig händelse i hemmet inträffar. Gäller innan avresa.

Ersättning vid bagageförsening

Med Klarnas reseförsäkring får du ersättning för merkostnader i samband med bagageförsening, oavsett om ditt bagage är försenat 1 timme eller flera dagar.

Ersättning vid försening av allmänt färdmedel

Ersättning betalas ut då du är mer än 4 timmar försenad till din destination.

Resefördelar

Klarnakortet har alltid 0% valutaväxlingspåslag när du handlar med kortet i utlandet!

Klarnakortet sammanfattning

Det finns många fördelar med att välja Klarnakortet. 0% i valutapåslag är alltid positivt då man är utomlands samt att den kompletterande reseförsäkringen genom ERV ger en stor trygghet och hög ersättning om något skulle inträffa.

Tack vare att du kan koppla kortet till Google Pay, Apple Pay eller Samsung Pay blir ditt e-shoppande ännu enklare och snabbare. Då kortet dessutom saknar avgifter för det mesta så är detta ett alternativ som inte kostar dig pengar bara för att du har kortet i plånboken.

Var denna sida till hjälp?

Har denna sida hjälpt dig med information du letat efter? Betygsätt gärna och hjälp oss bli ännu bättre!

Klarna

4.3 (85.37%) 82 vote[s]Bäst Kreditkort