Bästkreditkort.com

Om oss - vilka är vi? Varför kreditkort?

Om oss

Vilka är vi?

Bästkreditkort.com är en jämförelsetjänst som grundades hösten 2017. Vårt mål är att enkelt och snabbt hjälpa dig att hitta det bästa kreditkortet för din ekonomiska situation och livsstil.

Kreditkortsmarknaden växer för varje år vilket gör det ännu viktigare för dig att känna till fördelar, nackdelar och framförallt om korten innehåller t.ex. dolda avgifter eller skyhöga effektiva räntor innan du tecknar. Vi som jobbar med Bästkreditkort.com har lång erfarenhet av jämförelsetjänster inom allt från ekonomi till djur och kattförsäkring, vi är också och utbildade ekonomer.

logga

Varför kreditkort?

Svaret är enkelt, fördelarna är många med kreditkort! En vanlig missuppfattning som förekommer är att kreditkort betyder höga räntor och extra utgifter – så är inte fallet. Korten har allt från 30 till 60 dagar räntefri kredit vilket gör att du endast behöver betala inom denna period för att ta del av alla förmåner som kreditkort erbjuder utan några nackdelar. Fördelarna med kreditkort är många, här är ett urval:

» Betala med kreditkortet och bli försäkrad på köpet värde tusenlappar om olyckan är framme
» Bonus, rabatter och återbäring
» Få tillgång till lounge access, unika events och fria uttag utomlands
» Drivmedelsrabatt när du använder dig av ett bensinkort

Varför finns inte alla kreditkort? 

Hemsidan innehåller de kreditkort som vi anser erbjuder bra villkor och kommer från pålitliga kortutgivare. Nya kort läggs upp kontinuerligt när vi finner att det platsar bland de andra kreditkorten. När vi listar kreditkorten är vi opartiska, de kan däremot förekomma att det saknas kreditkortsutgivare på sidan som inte ger provision för den trafiken som vi förmedlar vilket är ett måste för att vi ska kunna finansiera driftkostnader för hemsidan.

Har du frågor till oss?

Om du har frågor eller feedback mejla gärna till oss, vi försöker svara inom 24 timmar.

Mejladress: info@bästkreditkort.com

Vill du annonsera hos Bästkreditkort.com?

Om du vill synas på Bästkreditkort.com eller få mer information kan du höra av dig till oss på: info@bästkreditkort.com

Företagsuppgifter

Bästkreditkort.com drivs av Compary AB som specialiserar sig på produkt- och prisjämförelser online.

Compary AB (org.nr 556955-1004)
Stora Badhusgatan 18-20
411 21 Göteborg

Villkor

Bästkreditkort.com är endast en jämförelse sida, med andra ord säljer vi inga kreditkort. Information och uppgifter på denna hemsidan bör endast användas i informativt syfte och publiceras därför med reservation för eventuella fel. Villkor justeras manuellt vilket betyder att uppdateringar av t.ex. dagliga räntor eventuellt kan dröja. Bästkreditkort.com är deltagare i olika affiliate-annonsprogram som möjliggörs via Adtraction Marketing AB, ett företag som hjälper webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till annonsörer.

Var denna sida till hjälp?

Har denna sida hjälpt dig med information du letat efter? Betygsätt gärna och hjälp oss bli ännu bättre!

Om Oss

4 (79.2%) 25 vote[s]Bäst Kreditkort