Refunder Pay

Refunder som funnits på marknaden i flera år som en ren cashbacktjänst har nu också ett kreditkort, Refunder Pay som ger användaren cashback på alla köp som görs.

Refunder Pay

Vilket kort passar dig?

Refunder grundades 2013 och som deras namn antyder så fokuserar de på att ge deras användare cashbacks när de genomför köp. I deras utbud finns också Refunder Pay som är ett kreditkort som ger användaren minst 0.5% cashback på sina köp. Med tanke på kreditgränsen på 50 000 kr och försäkringar som reseförsäkring och otursförsäkring så blir Refunder Pay ett kort som passar bra som både shopping- och resekort.

Refunder Pay

Refunder Pay

5 out of 5 stars

Till en början så var Refunder bara tänkt som en plattform på internet som du kunde vända dig till innan du skulle göra ett köp för att få cashbacks på köpen du gjorde. Refunders tjänst, som går ut på att enkelt hitta och jämföra cashbacks hos olika företag blev väldigt populär. Nu har det också ett kort, Refunder Pay som ger användaren 0.5-2% cashback på alla köp.

Refunder Pay erbjuder användaren att ansöka om en kreditgräns från 10 000 kr upp till 50 000 kr. Hur hög kreditnivå du kan blir erbjuden varierar, Refunder tar en UC och med hjälp av den så gör de en bedömning av din ekonomiska situation.

Krav: minst 18 år, inga betalningsanmärkningar, minst 300 000 kr i fast årsinkomst och folkbokförd i Sverige. 

Kortfakta 
Årsavgift395 kr
Ränta 18.50%
Effektiv ränta20.20%
Räntefria Dagar 56 dagar
Kreditgräns50 000 kr
Uttagsavgift3 % (min. 35 kr)
Valutapåslag utlandsköp1,65 %
Sparränta0 %
Avi och administrationsavgift 0 kr

Vad är fördelarna med Refunder Pay?

Det som får Refunder Pay att stå ut bland kreditkort är dess tillhörande tjänster. I dessa tjänsterna finner du bland annat en app som ger dig en överblick om kortets saldo, erbjudanden av produkter och annat som kan vara bra att komma åt från en app gällande kortet. Du får även möjlighet att beställa ett extrakort till en familjemedlem där ni tillsammans samlar cashback och dessutom har ni flera försäkringar som ingår i köpen ni gör, vare sig det gäller köp av resor eller produkter.

Refunder Pay erbjuder användaren att ansöka om en kreditgräns från 10 000 kr upp till 50 000 kr. Hur hög kreditnivå du kan blir erbjuden varierar, Refunder tar en UC och med hjälp av den så gör de en bedömning av din ekonomiska situation.

Cashback

Refunder Pay ger dig cashback på alla köp som du gör. Alla köp du gör, oavsett om det är en lunch mitt i veckan eller om du shoppar på nätet så får du en cashback om 0.5-2%.

Flera Försäkringar

Med Refunder Pay ingår flera kompletterande försäkringar. Du kan bland annat ta del utav Reseförsäkring med avbeställningsskydd, Tanka-fel-försäkring och Otursförsäkring.

Gratis Extrakort

Du har möjlighet att beställa extrakort till ert hushåll. Med extrakort kommer ni att kunna samla bonus ihop och tillsammans når ni ett högre belopp snabbare.

Rabatter

Med Refunder Pay får du rabatt hos Preems bemannade stationer på drivmedel om 15 öre/ liter. 

Refunder Pay Cashback

Refunder ger dig 2% cashback på utvalda onlinebutiker via Refunder.se men också på alla andra inköp som du gör med kortet vare sig det är mat eller annan shopping. Cashbacken i de utvalda onlinebutikerna skiljer sig från butik till butik och går du in på Refunders hemsida kan du därifrån se hur hög cashback en viss butik har. På alla köp utöver de utvalda onlinebutikerna så får du 0.5-1% cashback.

1% cashback ges på alla köp i livsmedelsbutiker samt på restauranger, 0.5% cashback ges på alla övriga köp. Spenderas minst 20 000 kr under en månad ges 1% cashback på resterande belopp som spenderas under månaden. Maxgränsen för hur mycket cashback som kan samlas under en månad motsvarar 1% av din kreditgräns. Har du en kreditgränd på 50 000 kr kan du tjäna upp till 500 kr i cashback/månad. Denna begränsning gäller inte för köp som genomförs via Refunder.se.

Har ni beställt extrakort till någon i hushållet så kommer också köpen på detta kortet samla cashback. Cashbacken som samlas av extrakort kommer hamna i samma pott som huvudkortet och det är ägaren av huvudkortet som är innehavare av cashbacken.

För att få utbetalningen av cashbacks behövs:

  • Cashback-saldo om minst 100 kr
  • Svenskt bankkonto eller ett PayPal-konto

Refunder Pay Försäkring

Refunder Pay har flera inkluderade försäkringar i kortet som är ett extra skydd för dig som konsument. Oavsett om du ska ut och resa eller bara ska göra vanliga inköp så har Refunder Pay flera olika försäkringar så att du ska känna dig trygg.

travel (1)

Avbeställningsskydd

Om du ska ut och resa och har betalat biljetten med minst 75% av Refunderkortet så ingår ett avbeställningsskydd som innebär om du skulle råka ut för en skada eller sjukdom som gör att du inte kan genomföra resan så kan ni få ett ersättningsbelopp om upp till 25 000 kr.

Reseförsäkring

Blir du sjuk eller skadar dig under resan där du behöver uppsöka läkare eller att det uppstår kostnader som kommer i samband med sjukdomen eller skadan kan du få ersättning för detta. 

Tanka-fel-försäkring

Skulle du tanka fel drivmedel i tanken på din bil och till följd av detta behöver sanera bilen eller byta bränslefilter så täcker Refunder kostnader med högst 3000 kr per skada.

Otursförsäkring

När du köper produkter med kortet har du en inkluderande otursförsäkring för produkten i 60 dagar från inköpet. Otursförsäkringen i kortet gäller om produkten skulle bli stulen eller om du exempelvis skulle tappa produkten i marken och den går sönder.

Refunder Pay App

Appen

Till Refunder Pay har du tillgång till en kostnadsfri app som du hittar både till Android och iOS. I appen kan du bland annat:

  • Se ditt saldo
  • Beställa extrakort
  • Ta del av rabatter och erbjudanden

Refunder Pay Avgifter

Refunder Pay har en årsavgift om 395 kr. Köpen du gör genom Refunder Pay som överstiger 2000 kr kan du välja att betala räntefritt i 6 månader mot en uppläggningsavgift om 245 kr. För att ta del av av den räntefria delbetalningar behöver du efter genomfört köp, gå till ditt konto på Refunders hemsida och aktivera delbetalningen. Väljer du att delbetala med ränta så får du betala en nominell ränta om 18.50%. 

Faktura

Om du väljer att delbetala din faktura behöver du betala in minst 5% av det fakturerade beloppet beloppet varje månad och räntan är 16,75%. Du har även möjlighet att beställa extrakort till familjemedlemmar som lever i samma hushåll som innehavaren till huvudkortet. Köpen på huvudkortet och extrakorten samlas på samma faktura som kommer varje månad. Om du anmäler dig till e-faktura hos din bank för Refunder så slipper du avgiften på 45 kr för att få pappersfaktura.

Uttagsavgift och valutapåslag

Om du behöver ta ut kontanter får du betala en avgift på 3% av det uttagna beloppet varav ett minimumbelopp att betala på 35 kr. Avgiften för kontouttag gäller både i Sverige och utomlands. Om du ska ut och resa och behöver betala i en annan valuta, då får du också ett valutaväxlingspåslag på 1,65%. 

Om Refunder

Refunder som är Sveriges största hemsida för cashbacks är till för dig som är vill ha återbäring på det du köper. Hos Refunder kan du hitta kampanjer och erbjudande från över 1000 butiker. Du hittar erbjudande från alla typer av branscher, kläder från Zalando, resor från Ving eller exempelvis heminredning från Hemtex.

Refunder Pay Sammanfattning

Refunder Pay är för dig som vill ha cashbacks på alla köp du gör och samtidigt ha tillhörande försäkringar som skyddar dig och det du köper, därför funkar kortet bra som både resekort och shoppingkort. Cashbacken som är på 1% och drivmedelsrabatten om 15 öre/ liter behöver därför användas flitigt för att nå upp till årsavgiften. För att motivera till årsavgiften på kortet så finns ju även de tillhörande försäkringarna till kortet som kan väga upp för årsavgiften.

Kreditgränsen är på maximalt 50 000 kr där du kan beställa ett extrakort till någon i ditt hushåll och ni tillsammans samlar cashback. Extrakortet kostar 100kr/år. 

Kraven för Refunder Pay är:

  • Minst 18 år gammal
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Ej ha betalningsanmärkningar
  • Fast årsinkomst om minst 300 000 kr

Var denna sida till hjälp?

Har denna sida hjälpt dig med information du letat efter? Betygsätt gärna och hjälp oss bli ännu bättre!

Refunder Pay

4.5 (89.38%) 64 vote[s]Bäst Kreditkort