Rockerkortet

Rockerkortet är ett förmånligt debitkort för dig som ska ut och resa. Bland annat är kortet gratis, kortet har inte någon uttagsavgift eller något valutapåslag och erbjuder en omfattande reseförsäkring för hela familjen.

Rockerkortet

Vilket kort passar dig?

Rockerkortet är ett kostnadsfritt debitkort helt utan årsavgift, valutapåslag och uttagsavgift. Med kortet har du även möjlighet att få upp till 10% i cashback. Kortet är kopplat till Rockerappen där du kan sköta alla dina bankärenden direkt i mobilen. Appen är utrustad med många förmånliga verktyg som tillåter dig att handla smidigt och säkert med ditt kort.

Rockerkortet

ROCKER

5 out of 5 stars

Rockerkortet är fritt från årsavgift och är ett mycket fördelaktigt kort som passar väl vid vardagsbruk samt vid resor. Betalar du din resa med kortet tillkommer en reseförsäkring för dig och din familj eller dig och 3 vänner. Reseförsäkringen täcker bland annat avbeställningsskydd samt vid försenat bagage eller transportmedel. 

Kortet är utan valutapåslag vilket gör det extra förmånligt att använda utomlands. Du erbjuds även fria kontantuttag upp till 3000kr i månaden. Med Rockerkortet har du möjlighet att få upp till 10% i cashback om du bjuder in vänner. 

Rockerkortet är kopplat till Rockerappen där du har flera smarta funktioner som underlättar samtliga bankärenden. Direkt i mobilen kan du hålla koll på samtliga transaktioner osm genomförs med kortet. Du kan även spärra ditt kort, kolla upp din PIN-kod samt begränsa användningen av ditt kort i exempelvis vissa länder eller för e-handel. Du får pushnotiser varje gång kortet används för köp och har möjlighet att dela upp betalningar mellan vänner direkt i appen.

Krav: minst 18 år, inga betalningsanmärkningar och ej arbetslös.

Kortfakta 
Årsavgift0 kr
Ränta 0 %
Effektiv ränta0 %
Räntefria Dagar 0 dagar
Kreditgräns 0 kr
Uttagsavgift0 kr
Valutapåslag utlandsköp0 %
Sparränta0 %
Avi och administrationsavgift 0 kr

Vad är fördelarna med Rockerkortet?

Den främsta anledningen till att välja Rockerkortet är alla de avgifter du kan undvika med kortet. Eftersom kortet är gratis att äga samt fritt från valutapåslag och kontantuttag är det ett mycket förmånligt debitkort både på resor med även för vardagsbruk. Med kortet tillkommer även en kompletterande reseförsäkring som gäller för dig samt 3 extra personer.

Ytterligare anledning till att välja Rockerkortet är möjligheten att få upp till 10% i cashback. Kortet är kopplat till Rockerappen vilket tillåter dig att smidigt hantera dina bankärenden direkt i mobilen. 

Utan valutapåslag

Rockerkortet är fritt från valutapåslag. Det innebär att du kan använda kortet för betalningar i annan valuta utan att det kostar dig något extra.

Heltäckande Försäkring

Reseförsäkring och avbeställningsskydd är inkluderad när du betalar din resa med Rockerkortet. Försäkringen gäller för dig och hela din familj eller dig och 3 vänner.

Ingen Årsavgift

Rockerkortet erbjuder sina tjänster helt kostnadsfritt. Kortet har många fördelar, vilket gör den borttagna avgiften extra omtyckt.

Ingen Uttagsavgift

Rockerkortet är mycket förmånligt för dig som trivs med kontanter. Med kortet kan du ta genomföra kontantuttag kostnadsfritt upp till 3000kr/månaden.

Rockerkortet Cashback

Med Rockerkortet erhåller du en personlig länk där du kan bjuda in vänner och därmed få cashback. Om någon använder länken och beställer ett Rockerkort, öppnar sparkonot hos Rocker eller använder Rocker Connect ges 0,5 % i cashback på kommande inköp med kortet. Värvar du 2 vänner ges en cashback på 1%. Maximal cashback per månad är 500 kr och 6000kr/år.

Rabatter

Du kan du ta del av rabatter hos Rockers samarbetspartners. Dessa rabatter inkluderar bland annat rabatt på kaffe och biltvätt.

Rockerkortet Reseförsäkring

Med Rockerkortet har du möjlighet att få en reseförsäkring som gäller för dig och din familj. Reseförsäkringen fungerar som ett bra komplement till din hemförsäkring och ger ett extra skydd för dig och ditt sällskap när ni reser.

travel (1)

Reseförsäkring

Betalar du din resa med kortet så tillkommer en kompletterande reseförsäkring som gäller för dig och din familj eller upp till 3 vänner. 

» Avbeställningsskydd
» Försening vid allmänt färdmedel
» Försenat bagage

Rockerappen

Funktioner i Rockerappen 

I Rocker appen har du tillgång till flera förmånliga funktioner som underlättar bankärenden samt hanteringen av ditt kort. Du får en lättillgänglig överblick över samtliga transaktioner så du enkelt kan hålla koll på din ekonomi. I appen kan du se din PIN-kod samt spärra ditt kort. Du kan låsa eller frysa ditt kort från att användas i ett land eller för e-handel. Du kan även låsa upp möjligheten att använda ditt kort i ett specifikt land eller för e-handel när du vill. 

Samtliga köp ger en pushnotis i appen så du kan hålla koll på dina transaktioner. Kortet erbjuder även kontaktlös betalning genom Google Pay och Apple Pay. Med funktionen “Delad kostnad” kan du del upp betalningar mellan flera personer. Skulle du exempelvis betala en restaurangnota kan du sedan skicka betalningsförfrågningar till övriga i sällskapet. I appen kan du se när betalningarna är genomförda.

Du kan ta kort på kvitton och koppla dessa till specifika transaktioner direkt i appen. I appen kan du även söka på transaktioner genom att exempelvis skriva butiken där köpet genomfördes.

Rockerkortet Avgifter

En av de främsta fördelarna med Rockerkortet är att det är fritt från årsavgift, valutapåslag och uttagsavgift. 

Valutapåslag

Ska du ta med ditt kort på resor är det bra att välja ett kreditkort utan valutpåslag. Vanligtvis tillkommer valutapåslag mellan 1-3% när ditt kort användas för transaktioner i en annan valuta än SEK. Genomförs flera transaktioner utomlands kan denna avgift snabbt bli hög. Med Rockerkortet slipper du valutapåslag och kan använda ditt kort på resan utan att det kostar dig något extra, oavsett om du betala i butik på restaurang eller genomför kontantuttag. 

Uttagsavgift

När det kommer till uttagsavgiften är den desto bättre. Bank Norwegian har nämligen ingen uttagsavgift alls i Sverige, EU eller resten av världen. Detta betyder att du kan ta ut kontanter var som helst utan att betala någon extrakostnad förutom valutaväxlingspåslaget. Ett stort plus!

Rockerkortet erbjuder fria kontantuttag upp till 3000kr i månaden. Därefter tillkommer en avgift på 1.25%. Dock finns det maxgränser för hur mycket pengar du kan ta ut. 

  • 10 000 kr per dag.
  • 50 000 kr per vecka.
  • 100 000 kr per månad.
  • 200 000 kr per år.

Övriga saker som är bra att veta

» Digital betalning – Med Rockerkortet har du möjlighet att koppla kortet till din mobil vilket innebär att kortet är kompatibelt med Apple Pay, Google Pay och Samsung Pay. Genom att koppla kortet till kontaktlös betalning behöver du inte använda ditt fysiska kort för att genomföra köp.

Om Rocker

Rocker är ett fintechföretag som sedan 2017 arbetar för att erbjuda finansiella tjänster som är både enklare att använda samt mer prisvärda. Rocker erbjuder helt digitala lösningar för deras kunder vilket tillåter användare att sköta bankärenden direkt i mobilen, smidigt och flexibelt.. Rocker erbjuder smarta produkter av hög kvalité som gör livet enklare för sina kunder.

Rockerkortet Sammanfattning

Ett smidigt debitkort för dig som vill ha ett kort helt utan årsavgift. Om du betalar resan med kortet ingår en reseförsäkring för dig och hela din familj eller upp till 3 vänner. Du kan spara pengar på resan genom fri valutaväxling med kortet, du slipper även kontantuttag upp till 3000kr/månaden. Bjuder du in vänner har du möjlighet att få upp till 10% i cashback. 

Krav för Rocker debitkort:

  • Minst 18 år
  • Ej arbetslös
  • Saknar betalningsanmärkningar

Var denna sida till hjälp?

Har denna sida hjälpt dig med information du letat efter? Betygsätt gärna och hjälp oss bli ännu bättre!

Rockerkortet

4.5 (90.88%) 57 vote[s]Bäst Kreditkort