Rocker Plus

Rocker Plus är ett förmånligt debitkort för dig som ska ut och resa. Kortet har bland annat inte någon uttagsavgift eller något valutapåslag och erbjuder en omfattande reseförsäkring för hela familjen.

Rockerkortet

Vilket kort passar dig?

Rocker Plus är ett debitkort helt utan valutapåslag och uttagsavgift. Med kortet har du möjlighet att få upp till 5% i cashback och upp till 0,9% i sparränta. Kortet är kopplat till Rockerappen där du kan sköta alla dina bankärenden direkt i mobilen. Appen är utrustad med många förmånliga verktyg som tillåter dig att handla smidigt och säkert med ditt kort.

Rocker Plus

Rocker Plus

5 out of 5 stars

Rocker Plus är ett mycket fördelaktigt kort som passar väl vid vardagsbruk samt vid resor. Betalar du din resa med kortet tillkommer en reseförsäkring för dig och din familj eller dig och 3 vänner. Reseförsäkringen täcker bland annat avbeställningsskydd samt vid försenat bagage eller transportmedel. 

Kortet är utan valutapåslag vilket gör det extra förmånligt att använda utomlands. Du erbjuds även fria kontantuttag upp till 3000kr i månaden. Med Rocker Plus har du möjlighet att få upp till 5% i cashback om du bjuder in vänner. Dessutom kan du få upp till 0,9% i sparränta. 

Rocker Plus är kopplat till Rockerappen där du har flera smarta funktioner som underlättar samtliga bankärenden. Direkt i mobilen kan du hålla koll på samtliga transaktioner osm genomförs med kortet. Du kan även spärra ditt kort, kolla upp din PIN-kod samt begränsa användningen av ditt kort i exempelvis vissa länder eller för e-handel. Du får pushnotiser varje gång kortet används för köp och har möjlighet att dela upp betalningar mellan vänner direkt i appen.

Krav: minst 18 år.

Kortfakta 
Årsavgift0 kr
Ränta 0 %
Effektiv ränta0 %
Räntefria Dagar 0 dagar
Kreditgräns 0 kr
Uttagsavgift0 kr
Valutapåslag utlandsköp0 %
Sparränta0 %
Avi och administrationsavgift 0 kr

Vad är fördelarna med Rocker Plus?

Den främsta anledningen till att välja Rocker Plus är alla de avgifter du kan undvika med kortet. Eftersom kortet är fritt från valutapåslag och kontantuttag är det ett mycket förmånligt debitkort både på resor med även för vardagsbruk. Med kortet tillkommer även en kompletterande reseförsäkring som gäller för dig samt 3 extra personer.

Ytterligare anledning till att välja Rocker Plus är möjligheten att få upp till 5% i cashback och 0,9% i sparränta. Kortet är kopplat till Rockerappen vilket tillåter dig att smidigt hantera dina bankärenden direkt i mobilen. 

Utan valutapåslag

Rocker Plus är fritt från valutapåslag. Det innebär att du kan använda kortet för betalningar i annan valuta utan att det kostar dig något extra.

Heltäckande Försäkring

Reseförsäkring och avbeställningsskydd är inkluderad när du betalar din resa med Rocker Plus. Försäkringen gäller för dig och hela din familj eller dig och 3 vänner.

Sparränta

Rocker Plus erbjuder upp till 0.9% i sparränta om du väljer att föra över och spara pengar hos Rocker.

Ingen Uttagsavgift

Rocker Plus är mycket förmånligt för dig som trivs med kontanter. Med kortet kan du ta genomföra kontantuttag kostnadsfritt upp till 3000kr/månaden.

Rocker Plus Cashback

Med Rocker Plus erhåller du en personlig länk där du kan bjuda in vänner och därmed få cashback. Om någon använder länken och beställer ett Rockerkort, öppnar sparkonot hos Rocker eller använder Rocker Connect, ges 0,5 % i cashback på kommande inköp med kortet. Värvar du 2 vänner ges en cashback på 1%. Maximal cashback per månad är 500 kr och 6000kr/år.

Rabatter

Du kan du ta del av rabatter hos Rockers samarbetspartners. Dessa rabatter inkluderar bland annat rabatt på kaffe och biltvätt.

Rocker Plus Reseförsäkring

Med Rocker Plus har du möjlighet att få en reseförsäkring som gäller för dig och din familj. Reseförsäkringen fungerar som ett bra komplement till din hemförsäkring och ger ett extra skydd för dig och ditt sällskap när ni reser.

travel (1)

Reseförsäkring

Betalar du din resa med kortet så tillkommer en kompletterande reseförsäkring som gäller för dig och din familj eller upp till 3 vänner. 

» Avbeställningsskydd
» Försening vid allmänt färdmedel
» Försenat bagage

Rockerappen

Funktioner i Rockerappen 

I Rocker appen har du tillgång till flera förmånliga funktioner som underlättar bankärenden samt hanteringen av ditt kort. Du får en lättillgänglig överblick över samtliga transaktioner så du enkelt kan hålla koll på din ekonomi. I appen kan du se din PIN-kod samt spärra ditt kort. Du kan låsa eller frysa ditt kort från att användas i ett land eller för e-handel. Du kan även låsa upp möjligheten att använda ditt kort i ett specifikt land eller för e-handel när du vill. 

Samtliga köp ger en pushnotis i appen så du kan hålla koll på dina transaktioner. Kortet erbjuder även kontaktlös betalning genom Google Pay och Apple Pay. Med funktionen “Delad kostnad” kan du del upp betalningar mellan flera personer. Skulle du exempelvis betala en restaurangnota kan du sedan skicka betalningsförfrågningar till övriga i sällskapet. I appen kan du se när betalningarna är genomförda.

Du kan ta kort på obegränsat antal kvitton och koppla dessa till specifika transaktioner direkt i appen. I appen kan du även söka på transaktioner genom att exempelvis skriva butiken där köpet genomfördes.

Rocker Plus Avgifter

En av de främsta fördelarna med Rocker Plus är att det är fritt från valutapåslag och uttagsavgift. 

Valutapåslag

Ska du ta med ditt kort på resor är det bra att välja ett kreditkort utan valutpåslag. Vanligtvis tillkommer valutapåslag mellan 1-3% när ditt kort användas för transaktioner i en annan valuta än SEK. Genomförs flera transaktioner utomlands kan denna avgift snabbt bli hög. Med Rocker Plus slipper du valutapåslag och kan använda ditt kort på resan utan att det kostar dig något extra, oavsett om du betala i butik på restaurang eller genomför kontantuttag. 

Uttagsavgift

Rocker Plus erbjuder fria kontantuttag upp till 3000 kr i månaden. Därefter tillkommer en avgift på 1.25%. Dock finns det maxgränser för hur mycket pengar du kan ta ut. 

  • 10 000 kr per dag.
  • 50 000 kr per vecka.
  • 100 000 kr per månad.
  • 200 000 kr per år.

Årsavgift

Rocker Plus kostar 29 kr/månad vilket uppgår till 348 kr/år. 

Övriga saker som är bra att veta

» Digital betalning – Med Rocker Plus har du möjlighet att koppla kortet till din mobil vilket innebär att kortet är kompatibelt med Apple Pay, Google Pay och Samsung Pay. Genom att koppla kortet till kontaktlös betalning behöver du inte använda ditt fysiska kort för att genomföra köp.

Om Rocker

Rocker är ett fintechföretag som sedan 2017 arbetar för att erbjuda finansiella tjänster som är både enklare att använda samt mer prisvärda. Rocker erbjuder helt digitala lösningar för deras kunder vilket tillåter användare att sköta bankärenden direkt i mobilen, smidigt och flexibelt.. Rocker erbjuder smarta produkter av hög kvalité som gör livet enklare för sina kunder.

Rocker Plus Sammanfattning

Ett smidigt debitkort för dig som vill ha ett kort helt utan årsavgift. Om du betalar resan med kortet ingår en reseförsäkring för dig och hela din familj eller upp till 3 vänner. Du kan spara pengar på resan genom fri valutaväxling med kortet, du slipper även kontantuttag upp till 3000 kr/månaden. Bjuder du in vänner har du möjlighet att få upp till 5% i cashback. 

Krav för Rocker Plus:

  • Minst 18 år.

Var denna sida till hjälp?

Har denna sida hjälpt dig med information du letat efter? Betygsätt gärna och hjälp oss bli ännu bättre!

Rocker Plus

4.5 (90.69%) 58 vote[s]Bäst Kreditkort